Andra sidan av myntet, inte så vackert det heller

Camilla har också skrivit om konversationen om kvällsmackorna, i sitt perspektiv och vad som hände sen samma dag. Inte vackert. Men det kan vi dela med oss av för att det är över. Vi hade svåra problem båda två, en blind ledde en blind på ett sätt. Men vi hade också så mycket klokhet som bara öste fram vid rätt tillfälle, och utan våra konversationer hade det inte blivit så bra som det blev. Självklart har alla dåliga dagar, det händer att jag får små stötar av känslor av att inte duga på ett eller annat sätt, precis som alla andra. Men generellt så är allt det där bortblåst, och vi har fått livet tillbaka. And I love it!

2 Comments

  1. Att vara öppen är en gåva, ibland svår att förvalta. Men att göra det är integritetsskapande och betryggande för resten av världen. Hur ofta står man inte där och undrar – är jag ensam eller? Att ta sig själv och sina erfarenheter på allvar, är svårt men så förbannat viktigt! Jag orkar faktiskt inte vara någon annan mig själv. Och jag tror jag vinner mer på det, än att oroa mig för vad andra ska tycka och tro. Take me, or leave me.

    Kram, ni är inte bara bra, ni är viktiga!
    Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *