Det går att bli frisk och fri – Frisk & Fri kan erbjuda hjälp

Igår träffade jag Riksföreningen Anorexi/Bulimi-Kontakt (numera Frisk & Fri). De har fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm och när jag kom dit möttes jag av ett gäng tjejer som välkomnade mig med öppna armar. Vi kom fram till att det finns en hel del vi kan göra tillsammans, vilket kommer att bli jättebra!

Jag skriver detta för att jag vill uppmärksamma att det finns hjälp att få genom den här föreningen. De har lokala kontaktpersoner och föreningar och jobbar dels för att förebygga uppkomsten av ätstörningar, hjälpa personer som drabbats och deras anhöriga – men också för att avdramatisera och slå hål på myter om sjukdomarna.

Gå in på hemsidan och gilla dem på facebook !

Fick lite läsning med mig därifrån 🙂

4 Comments

  1. Har varit inne och gillat dem 🙂 Och någon som jag verkligen gillar är du! vad trevligt det var att pratas vid idag – och jag är så glad och tacksam för all hjälp! Du är så bra!

    Varma kramar
    Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *