Bulimibibeln – en bok ALLA borde läsa

Bulimibibeln av Sofia Jensfelt säger precis det som jag inom mig har lärt mig och vetat under tiden jag blivit frisk. Samtidigt har boken berört mig så mycket att jag suttit med tårar i ögonen hela tiden. Det har varit svårt och jobbigt men oerhört befriande.

Och det som jag verkligen önskar är att ALLA kunde få möjligheten – och ha intresset – att läsa den. För även om medmänniskor ofta är välvilliga så kan de inte förstå hur fult, mörkt, äckligt och vansinnigt jobbigt det är. Och hur verkligt det är i vårt samhälle med ätstörningar. Det hånas, skrattas åt och förminskas i olika sammanhang – och jag önskar att man kunde ta sig tid att försöka förstå.

Det finns ett kapitel för anhöriga också.

Du som lider nu – vilken ätstörning eller förhållande till mat du än har. Läs den här boken. Du kommer inte ångra dig – jag lovar.

One Comment

  1. Pingback: Därför är jag överviktig | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *