Ett gästinlägg på Mentor.se

Jag skrev ett gästinlägg på mentorbloggen, som går att läsa här. Jag skriver ofta bara rakt från hjärtat utan så mycket eftertanke eller redigering och skickar iväg eller publicerar. När jag sedan läser det efter ett tag så blir jag faktiskt berörd av min egen text ibland. Det här var ett sånt tillfälle. När jag läste det imorse så kände jag mig tacksam. För allt som varit, det jag gått igenom, att jag tog mig ur det, att jag förlåtit och gått vidare. Att jag får berätta om det och att någon vill höra. Hade jag inte gått igenom det hade jag inte kunnat hjälpa andra göra det jag gjort. Det är så värdefullt och det glömmer jag aldrig!

gästinlägg på mentor

4 Comments

  1. Jag har läst inlägget och jag gillar, som det så fint heter numer 🙂 Viktigt att vi tar vara på våra unga, men även vi vuxna behöver höra hur bra vi är. Så som vi är. Läskigt att jag fortfarande kan tycka jag är tjock och otillräcklig. Men det slås bort ganska fort. Att må bra är nämligen den bästa känslan som finns! Kram på dig, hoppas att vi kan ses snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *