Jag har bestämt mig

Den här veckan har varit händelserik, kan man säga! Dels har jag suttit med bokslut och sånt skit, och försökt få ordning på det. Jag är verkligen inte min grej. Men som företagare är det ju bara att göra. ”Bara”. Låter enklare än vad det är…

Jag har deltagit i tre intervjuer den här veckan, och fler kommer. Fått bokningar, förfrågningar och även själv tagit itu med att boka öppna föreläsningar åt mig själv (det kommer information här på bloggen så snart allt är klart).

Men främst har jag faktiskt bestämt mig. Jag har gjort en typ av projektplan för det jag ska göra framöver – för jag kan numera definiera det i hjärnan och på papper. Jag kommer att fortsätta föreläsa men också dra igång en helt ny grej. Mer än så säger jag inte nu men jag har faktiskt fjärilar i magen.

Ack, denna härliga känslomässiga roller coaster!

2013-04-20 11.08.07

2 Comments

  1. Jessika

    Låter spännande :)! Tror att du kommer klara vad det än är GALANT! Lite avis är jag faktiskt då du jobbar med sådant som jag skulle vilja göra ;)!
    Kram och trevlig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *