Idag är jag extra glad

Jag insåg faktiskt just att jag är lyckligt lottad som är befriad från all slags hets. Tankar kommer ibland förstås, men dem slår jag bort utan att knappt behöva anstränga mig. Det är tråkigt att det är så många som har pressen att passa in, som går ner i vikt för att nå något slags ideal. Som inte är nöjda med en normal vikt utan måste gå längre. Och bli lyckligare? Haha. Att gå ner i vikt för att få bättre självkänsla, eller sitt liv förvandlat. Nja. Man måste ändå dras med samma gamla hjärnspöken. Eftersom spökena sitter i hjärnan, inte i fettet du förbränner. Och om jag ska avslöja en hemlighet så kan jag säga att man får dras med samma gamla personlighet också.

Läs min krönika om att vara helt bekymmerslös i sommar! Med eller utan övervikt.

självkänsla, kroppsideal, ideal, vikt, viktnedgång, krönika, livskick, normalvikt, passa in, hjärnspöken, personlighet, lycka, lycklig, fett,

2 Comments

  1. Sen är det så att forskning visar (fråga mig inte vart, men jag läste det nyligen) att svenskar är en av de som mest oroar sig för sin kropp och hur den ser ut. Det är bara det att forskning OCKSÅ visar att vi inte blir lyckligare även om vi skulle bli snyggare (vad som är snyggt kan vi diskutera, jag tycker t ex att extra glada människor är supersnygga!)

    Så där på en fredag!
    Kram, saknar ditt sällskap. Och Yamini litegrann med 😉
    Emilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *