Duckfaces och sexy bimbos

Alltså det är ju klart man vill framföra sitt bästa jag om man ändå måste finnas på nätet. Man kanske inte gärna lägger ut den värsta bilden man kan hitta på sig själv direkt. Men nån måtta får det vara. När ”det snyggaste jag kan vara” går över i ”jag putar med läpparna som kändisarna för då ser jag snygg ut” – då kan jag inte låta bli att fnittra. Det kallas duck face. När man putar med läpparna på ett speciellt sätt så läpparna blir som en ankmun.

duckface, duck face, bimbo, sexy, sociala medier, instagram, facebook, bilder, utseende

(Vet tyvärr inte varifrån bilden kommer men jag brukar använda den när jag föreläser)

Bilder går verkligen att manipulera till ens fördel. Inte bara genom photoshop utan genom hur man tar dem. Till exempel går det att se ut som en riktig bimbo genom att lyfta på ögonbrynen, se lite frågande ut med blicken och puta lite lagom med läpparna. Ungefär så här.

2013-05-24 10.02.13

Who? Me?

Ibland blir det lite för mycket…

2013-06-10 15.31.21

Får inte till det där med duckface… Kanske detta kan hjälpa?

Inte för att jag brukar lägga upp bilder där jag är som fulast, men ibland är det faktiskt skönt att bara släppa taget och visa sitt rätta jag.

johanna

Tänk vad roligt det vore om alla bara kunde ge upp sina duckface (eller sexy bimbo look) till förmån för fula miner!

10 Comments

 1. Cecilia

  Detta får mig att minnas att du vid ett tillfälle, när vi var tonåringar, seriöst kommenterade mitt för stunden tillgjorda överläppsplutande med något i stil med ”ja sådär ska du göra!”

 2. Jessika

  Haha vad underbar du är :)! Jag tycker själv att det är såååååååå fult med alla unga tjejer och deras putande munnar.
  Önskar dig en trevlig sommar

 3. Tänk om folk bara kunde förstå att ett leende är så himla mycket finare att se än ”duckface”, ett leende är verkligen klädsamt, önskar alla dessa flickor som poserar så kunde inse detta!

 4. Pingback: Två dygn | Licette Arogén

 5. Pingback: Du är snyggare än du tror | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *