Börjar bli redo…

Jag inser att jag ibland behöver försvinna från omvärlden för att kunna återhämta mig. Ibland räcker bara ett par dagar. Men hela sommaren har jag haft lite panik över att kanske inte vara beredd på att börja jobba igen när det blev dags. Jag ville inte att sommaren skulle ta slut. Men den här veckan har jag faktiskt landat. Jag är återhämtad och börjar bli redo att möta mitt jobb på måndag. Det är inte det att jag inte älskar mitt jobb, för det gör jag ju. Jag nyper mig själv i armen ibland och får overklighetskänslor över att ja – jag jobbar faktiskt med det här!

Mina löften till mig själv i höst är:

1. Att jobba hårdare, mer fokuserat och mer effektivt.

2. Att tillåta mig själv att vila när jag behöver det.

2013-08-05 13.07.15

Några slappardagar kvar innan måndag! 

6 Comments

 1. Anna

  Kära Johanna!
  Jag är på samma väg som sig! Har landat i mig själv nu och är redo att ta tag i vikten utan massa metoder och träningshysteri. Jag har fallit i alla dietgropar, tränat hysteriskt osv.
  Men nu är jag redo att göra det på riktigt, med lust glädje och hälsa i fokus! Jag gör gärna resan med dig, kanske via mail eller liknande!?
  Kramar

 2. Att du är klok vet vi sedan tidigare och det låter som ett fantastiskt förehavande det här med din vikt. Var sak har sin tid, jag är inte där än. Jag kämpar fortfarande med ångest och tankar kring ätande, vad jag ”får” och ”bör” äta samtidigt så märker jag bit för bit i takt med att jag läser din blogg och även de böcker jag läser att förbud inte är konstruktivt, snarare tvärt om!

  Att vara rädd om sig och verkligen snäll mot både kropp och själ är något vi alla behöver. Du har kommit så långt och jag hejar på dig! Ta det i din takt, på det sätt som passar dig bäst :)!
  Härligt att du är tillbaka från ditt sommaruppehåll, du har varit saknad!
  Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *