Rädd, nervös, orolig, förväntansfull och så glad!

Ni vet när man jobbat på något hur länge som helst. Drömt. Planerat. Skissat. Tänkt. Sedan börja fila på idén, definiera, förbättra, genomföra. Man kommer till punkten där det känns färdigt, men något vill hålla tillbaka. Man har jobbat så länge på detta att det känns skrämmande att visa upp det. Tänk om det inte funkar? Tänk om…?

I det här läget är jag nu. Jag vill visa upp vad jag filat på i ett halvår, och som funnits i drömmarna under flera år. Jag vill komma igång och börja jobba med det på heltid. Men samtidigt som jag är såååå glad och stolt är jag nervös och orolig. Men så är det nog för alla entreprenörer. Och det är bara att släppa taget och kasta sig ut. Så här kommer det. Tycker ni om det ni ser får ni gärna sprida vidare. Gilla gärna på facebook!

Nu kommer även innehåll från min blogg som handlar om barn och unga att finnas där, förmodligen inte här så mycket alls. 

bluum, unga, barn, ungdomar, johanna arogen

4 Comments

 1. Åh Johanna!!! Ett fantastiskt initiativ!
  Jag förstår inte att någon har tänkt på detta innan (eller så har de det men jag har inte sett det). Det är så viktigt att de unga fångas upp tidigt när samhället ser ut som det gör idag och att förhindra så mycket destruktivt som möjligt.

  Jag jobbar själv inom vården/psykiatrin och ser hur psykisk ohälsa klättrar ner i åldrarna, för att inte tala om ätstörningar och skev självbild, vilket du ju också är medveten om.

  Jag hoppas och önskar att detta sprider sig som en löpeld, all lycka till. Det är så fantastiskt att det finns människor som du/ni som gör sådant här. Som försöker och vill hjälpa.
  All kärlek till er!!

 2. Pingback: Veckans Bluum | Johanna Arogén

 3. Pingback: Så vad hände med Bluum? | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *