Tack tack tack!

Nu har jag pratat mig hes, och jag har pratat klart för den här gången. Tanum igår och Strömstad x 4 idag. Jag är så tacksam till Studieförbundet Vuxenskolan Väst för att de trodde på mig och gav mig den här chansen att få ta min föreläsning och mitt budskap till nya vidder. Tack för allt, tack för att ni är så proffsiga och bara så BRA!

Idag på eftermiddagen föreläste jag för ca 300 högstadieelever på Strömstiernaskolan i Strömstad. Och jag är så överväldigad att jag inte vet hur jag ska formulera mig. De reaktioner jag fick av dessa fina ungdomar, de som lyssnade, de som kom fram till mig efteråt med tårar i ögonen, och de som fortsätter höra av sig nu efteråt… Helt obeskrivligt.

Jag började dagen med en intervju i lokalradion, och den går att lyssna på här. Nu ska jag torka tårarna och försöka somna. Lycklig. 🙂

johanna arogen, föreläsare, föreläsning, kroppsideal, media, sociala medier, självbild, västkusten, vuxenskolan, väst, strömstiernaskolan, strömstad

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *