Adriana Lima kan i alla fall inte äta vad hon vill

Att Victoria’s Secrets modeller kan äta vad de vill innan deras show, råder det delade meningar om. Cara Delevingne hävdade förra året att hon åt både McDonald’s och pizza dagen innan. Men Adriana Lima säger något helt annat.

I flera månader innan showen har hon tränat varje dag med en personlig tränare, och de senaste tre veckorna har det blivit två gånger om dagen. Och kosten?

Adriana träffar en dietist som mäter muskel- och fettmassa, samt vattenansamling. Han skriver ut shakes, vitaminer och kosttillskott som ska få upp Adrianas energinivåer. Hon dricker 4,5 liter vatten per dag. Under de närmaste 9 dagarna innan showen får hon bara dricka proteindrinkar – ingen fast mat. Två dagar innan får hon heller inte dricka så mycket vatten, och 12 timmar innan får hon inte dricka alls.

Återigen, en supermodells kropp är inget att sträva efter – det är rent av farligt!

adriana lima

Läs hela artikeln här.

Bild: Wikimedia Commons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *