Älska din kropp – det enda nyårslöftet du behöver!

Vilda Magazine är ett nystartat online-magasin – världens första veganska mode- och livsstilsmagasinet på nätet. Sascha Mejeritcher (som annars bloggar på Coffee and Heels) är tjejen bakom hela konceptet och har satt ihop ett riktigt kraftpaket av skribenter. Och jag får vara en av dem! Vegan handlar ju om Cruelty Free – dvs att vi inte ska behandla djur på ett grymt sätt – och det är vad jag tycker att modebranschen ska ta till sig när det gäller kvinnors kroppar också. Så det är min vinkel.

Mitt första bidrag handlar om att älska sin kropp. Läs den här!

love your body, älska din kropp, nyårslöfte, resolution, vilda, vilda magazine, sascha mejeritcher, cruelty free, kropp, kvinnor, kroppsideal, självkänsla, självbild

6 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *