Jag är trött

Jag har tappat lite energi på sista tiden och kämpar för att komma ikapp med mig själv och med allt jobb. Det började med att min farfar gick bort. Min underbara farfar, som varit en riktig stöttepelare och en stor förebild för mig. Hans liv präglades av kärlek till människor och vittnar om att det är enkelt att göra skillnad. En nära vän sa till mig att jag går i hans fotspår och jag kan inte annat än känna mig ärad.

Mitt i allt detta blev jag rejält sjuk i influensa, och höll under de två veckorna åtta föreläsningar och genomförde begravningen. Att föreläsa helt utan röst, och med feber, var en spännande upplevelse. Allt går ju om man bara ser till att vila mellan varven. Men nu är jag rätt trött, och när jag försöker läsa och skriva, så är det stopp för tillfället.

Däremot snurrar tankarna mer än någonsin. Nya idéer om expandering och innovation flyger omkring och även om de just nu är svåra att greppa så är det bara en fråga om tid innan de landar och jag kan sätta igång. Behöver bara vila lite först.

2011-11-14

One Comment

  1. Pingback: Finns du? En kontaktannons. | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *