Lyssna på Terese Alvén och Hanna Kihlander i Norrköping

På tisdag ska jag få lyssna på en föreläsning om kroppsideal och media istället för att föreläsa själv 🙂 Bor du i närheten av Norrköping? Kom och lyssna – det är helt klart bra! Och så är det fri entré.

Jane (&) Haglund Photography, www.janehaglund.se

Med anledning av att lokalavdelningen i Norrköping/Linköping funnits i 25 år bjuder Frisk & Fri in till en föreläsningskväll! En av föreläsarna är Terese Alvén som driver träningsbloggen Spark i Baken. Via sin blogg inspirerar hon till ett hälsosamt liv utan ångest, pekpinnar eller måsten. Den andra föreläsaren är Hanna Kihlander som är pressansvarig i Frisk & Fri. Det gemensamma temat för kvällen är kroppsideal och media.

25 februari kl 18.00 på Arbetets Museum i Norrköping.

One Comment

  1. Pingback: Frisk & Fri – ny lokalavdelning i Nyköping/Oxelösund | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *