Frisk & Fri – ny lokalavdelning i Nyköping/Oxelösund

I över ett år har jag sugit på den här karamellen, och efter att jag var på föreläsningskvällen i Norrköping fick jag en liten push. Inte minst för att jag stod och sa till Terese att jag absolut inte hade tid med det just nu. Challenge accepted! typ.

Men jag kan inte driva det helt själv, inte så som jag önskar i alla fall. Så om du bor här i närheten och brinner för de här frågorna, hör av dig till Maja som är volontärsamordnare! Man behöver inte ha någon erfarenhet, bara hjärtat på rätta stället så att säga.

frisk & fri, förening, lokalavdelning, nyköping, oxelösund, ätstörningar

9 Comments

 1. Jota

  Hej!
  Åh va glad jag blir när jag läser detta inlägg. Jag bor i området men är inte helt fri från min hälsohetts än men jag är på slutet av min behandling. När jag är frisk vill jag absolut engagera mig i föreningen, fram tills dess kommer jag besöka avdelningen och jobba med mina sista bitar. Jag är sedan länge medlem i föreningen och tycker att det är en fantastiskt bra stöd förening.
  Tack för ditt engagemang och din energi om det finns uppgifter av mer praktisk karaktär hjälper jag gärna till.
  Lev väl och var rädd om dig!
  Med vänlig hälsning Jota

 2. Johanna, du är fantastisk!!!! Jag tänker precis samma för mitt område sen när jag mår bättre och är frisk :). Jag hoppas verkligen att ni får tag på många volontärer och sprider det såklart även på min blogg.
  Tillsammans går det, tillsammans kan vi hjälpas åt!!

  All kärlek och lycka till!

 3. Pingback: Ny lokalavdelning i Nyköping/Oxelösund | Kampen mot monstret

 4. Pingback: Lokal förfrågan: Volontärer för Frisk & Fri | Johanna Arogén

 5. Pingback: Lokalt Nyköping/Oxelösund: Volontär för Frisk & Fri | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *