Måndagstips: nätmobbning, hälsosam ätstörning, 5:2 i media, retuscherade kvinnor & en pappas brev

Att gömma sig bakom en skärm – skulle vi säga samma öga mot öga?

Det skrivna ordet kan vara knivskarpt. Det ska användas med försiktighet. Det betyder inte mindre för att det skrivs framför en skärm. Ordet når likafullt en mottagare. (Jenny Larsson)

Which ”Healthy” Eating Disorder Do You Have?

Moderation doesn’t cut it anymore: Labels like ”health nut” and ”exercise-obsessed” have become badges of honor, and if you aren’t actively cutting out some food group, hardliners may suggest that something is wrong with your eating strategy. But taking healthy living to the extreme isn’t healthy at all-it’s another eating disorder. (Yahoo Shine)

Svårt med maten? Sluta äta! Om 5:2 i media

JAG är en av dem som har svårt att äta ordentligt på ett lagom sätt – men skulle jag börja ”dra åt svångremmen” två dagar i veckan skulle det förmodligen utgöra en reell fara för mitt liv. Så tack för tipset, men nej tack. (Liselotte Melander)

måndagstips, tips, nätmobbning, ätstörning, 5:2, photoshop, pappa, brev

Se vad som hände när verkliga kvinnor blev retuscherade!

”This is how I’ve always wanted to see myself. But now that I see it, I’m questioning why I ever wanted to look like that.” (Buzz Feed)

En pappas brev till sin dotter

As I write this, I’m sitting in the makeup aisle of our local Target store. A friend recently texted me from a different makeup aisle and told me it felt like one of the most oppressive places in the world. I wanted to find out what he meant. And now that I’m sitting here, I’m beginning to agree with him. Words have power, and the words on display in this aisle have a deep power. (Huffington Post)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *