Mindy Kaling i en crop top är tydligen sensation

Mindy Kaling (från The Mindy Project) gjorde en intervju med Vogue, som hon diskuterar med Jimmy Kimmel i klippet nedan.

Uttalandet hon gjorde i Vogue var i stort sett att hon inte har någon användning av att vara smalare än vad som är hälsosamt. Hon är på grund av sådana uttalanden omskriven i media, och får kommentarer (”komplimanger”) från människor som tycker det är ”uppfriskande” att hon inte köper skönhetsidealen, och inte bryr sig om sitt utseende. De pratar om henne som att hon är en ”pionjär”.

Vilket är lite komiskt eftersom hon faktiskt både ÄR vacker och tar hand om sig själv.

”Jag springer och tränar. Man får jobba hårt för att se ut som en normal/knubbig kvinna.”

Knubbig? Nej! Mindy Kaling är INTE knubbig! Hon är HELT NORMAL. Hon ser ut så. Hon är inte tjock. Hon är inte pinnsmal. Och jag tycker det är tråkigt att hon säger att hon ständigt försöker gå ner 7 kg. Varför då?! Hon är ju i sin normalvikt. Uppenbarligen vill hennes kropp inte gå ner mer, det skulle innebära att hon måste göra saker som strider mot hennes egen natur för att lyckas. Hon tar ju hand om sig redan! Visst ser du här att det inte räknas att man tar hand om sig?! Det är som att man inte blir betrodd (hon äter säkert bara kakor när ingen ser) – ”hon är ju tjock, då kan hon inte ta hand om sig själv”. Det räknas inte att hon lever hälsosamt. Hon måste ha kvittot på en hälsosam kropp = en kropp som duger i Hollywood, för att bli godtagen.

Men grejen är att det inte handlar om någon övervikt här!

Det är det som är så sjukt.

Reaktioner hon har fått på grund av sin klädsel vid det tillfället var dels elaka kommentarer, men också att ”hon var så modig”. För att hon visade lite av magen. När hon inte är pinnsmal. Definitionen av ordet ”modig” kanske behöver tittas över…?

(Även Jimmy Kimmel, som gått ner lite i vikt senaste tiden, får ”komplimanger”, som poängterar hur fet han var innan.)

Mindy nämner också att TV talar om för oss kvinnor att vi inte kan ha sex och gifta oss om vi är ”tjocka”, vilket hennes serie går ut på. Intressant nog är det bara om man är komiker som en kvinna får vara annat än pinnsmal. Och uppmärksammar man en sådan kvinna måste man vara noga med att påpeka att hon är komiker!

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *