Kändisar utan photohop…

En viss artikel har cirkulerat mycket i sociala medier under senaste veckorna, som visar bilder på kändisars kroppar utan photoshop (länkar till en annan då den som spridits inte finns kvar). Visst, det är skönt att se att dessa kändisar är normala. Och det ÄR viktigt att visa att bilder vi ser i media inte är verkliga. Men känslan jag får av sådant här är att man liksom skrattar åt att de har celluliter och hängigt skinn.

Men kroppen är vacker, MED celluliter och ”tjocka” lår! Inte TROTS dem. Det är ju så vi ser ut, så varför hånar man det? Och att kändisar som ”fångas på bar gärning” utan photoshop inte förtjänar att skrattas åt, utan behöver få visa sig precis som de är, utan skam.

kändisar, celluliter, kropp, photoshop, media, bilder mediabilder, håna,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *