Påsklov

Den här veckan jobbar jag ytterst lite och har mycket ledigt med min dotter. Även om jag är uppväxt i Nyköping slutar jag aldrig att förundras över hur vackert det är här. Och i Oxelösund. Många tänker om Oxelösund som en industristad med järnverket, järntorget och misär. Jo, det finns sånt också (och en del i varför jag valde att flytta dit är för att kunna göra min del för att göra något för unga i Oxelösund – vet inte hur ännu men jag SKA). Men det vackra med Oxelösund går inte att mäta med något annat. Skärgård. Hav. Öar. Båtar. Klippor. Vart man än går. Balsam för själen!

påsklov

2 Comments

  1. Min pappa är uppväxt i Nyköping och har alltid pratat så positivt om staden att det känns varmt varje gång jag ser, hör eller besöker den 🙂 Hade också nära vänner som på olika sätt bodde i eller nära under gymnasietiden och jag älskade att promenera runt med mysig småstadskänsla. Och ån! (Jag är ingen havs-människa: men små vatten är det vackraste som finns!)

    Nu var det alldeles för länge sedan jag var där, känner jag när jag ser dina bilder och ord. Och passa på att testa Oxelösund på samma gång kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *