Skräckinjagande skönhetsideal i Venezuela (video)

Wow. Om vi tror vi har det tufft i Sverige med skönhetsidealen, får vi lite nya perspektiv med hjälp av den här videon. En kort dokumentär om Venezuela, skönhetstävlingar och vanliga tjejer som behöver operera sig för att komma framåt över huvud taget. Om skyltdockor som inte skulle tolereras här. Och en man som, enligt honom själv, enhändigt bestämmer idealet. Så äckligt att jag mår illa.

venezuela

9 Comments

  1. Och han säger det t.o.m med stolthet och ett leende på läpparna!!! Sådana människor får mitt blod att koka…enbart och endast ett ekonomiskt intresse i detta.
    Galet, fullkomligt galet är vad det är!

  2. Angelica Fjellman

    Tänk att få starta en ”naturellkampanj!!!!! Och visa alla vackra människor här i världen som inte gjort ett jävla ingrepp på sin kropp! Vi hade kanske inte blivit så många…;) Och man blir så…irriterad, ledsen, frustrerad, arg, handlingsförlamad, ännu mer arg och samtidigt undrar man vart vi är på väg. Hur ser en kvinnokropp ut egentligen…?

  3. Pingback: Jo, du är visst vacker som du är (om du vill) | Johanna Arogén

  4. Pingback: Om media behandlade män som de behandlar kvinnor… | Johanna Arogén

  5. Pingback: Ideal över 3000 år – och var vi är idag | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *