Om att inte jämföra sig

Som jag skrev i bilden: Det är såklart helt fantastiskt att klara av att göra så här. Vilka kroppar vi har! Men… om det är så att du inte kan detta, eller ens är intresserad av att försöka – så behöver du inte må dåligt över det. Det är lätt att jämföra sig och tänka ”jag kan aldrig göra så där, så det är ändå ingen idé att jag gör någonting alls”. Och träning handlar faktiskt inte om att kunna visa upp hur stark eller smidig man är! Det handlar om att orka, må bra och leva längre.

Du är fortfarande hälsosam. Du duger ändå. Låt inte bilder som denna förstöra dina egna känslor för träning. Rör på dig på ditt eget sätt!

träning, fitspo, fitspiration, yoga, duger, jämföra, orka, hälsosam,

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *