Se vad som händer när vanliga kvinnor blir retuscherade

Lite klyschigt klipp men ändå tänkvärt. Kontentan är att det är i det operfekta jag har mina egenheter, min personlighet skapar min yta. Tar jag bort det som anses vara ”fel”, tar jag också bort det som gör mig till den jag är.

2 Comments

  1. Klyschigt kanske men absolut intressanta observationer. Jag tänker ibland att jag också skulle vilja se ut sådär – smal, utan skavanker, slät hy utan några rynkor, finnar, hårväxt. Men hur skulle jag reagera om jag såg mig själv så? Innan jag såg detta så trodde jag att jag skulle bli glad och nöjd. Men kanske inte. Kanske skulle jag också känna att jag inte var jag, att min identitet, att det som gör Tiina till Tiina skulle vara bortblåst…

    1. Jag tror verkligen på det! Visserligen försvinner ju inte min personlighet om jag går ner mina extrakilon, men jag måste ju samtidigt förstå att livet i sig inte heller kommer bli annorlunda för det. Det tror jag många lever i, att ”om jag bara…” så är livet tipptopp. Men att kunna göra det bästa av det jag har NU är ju att vara lycklig. (Lite off-topic, men ändå) 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *