Så vad hände med Bluum?

Okej, lite självreflektion igen då.

Förra hösten satte jag igång Bluum, som skulle vända sig mot skolor. Det gick superbra och det var kul, men att ha två företag började kännas rätt onödigt.

Efter sommaren bestämde jag mig för att lägga ner Bluum, och att istället för att hålla isär allt (vilket också kändes rätt onödigt), samla det i min blogg istället. Jag fortsätter med verksamheten, men under paraplyet Livskick istället. Och jag kommer att fokusera mer på hälsobudskap och ideal, i media och sociala medier.

Jag vill även hitta ett mer positivt fokus, vilket jag pratat om så många gånger. Ge hopp, ge verktyg. Vilket format det blir spelar mindre roll, så jag får se vart det leder. Som sagt, trivs bäst om det är prestigelöst och enkelt. Just nu tar jag det väldigt lugnt. Satsar på att hålla Livskick vid liv, tar de uppdrag som kommer in, men främst bara funderar, skriver, läser.

femore

8 Comments

  1. Pingback: Tacksamhetstisdag: Engagemang | Liselotte Howard

  2. Angelica Fjellman

    Kommer snart med ett ”verktyg”, ett underbart steg i rätt riktning från mig att dela med mig av, till alla som vill! Trodde inte det fanns en möjlighet hos mig, levde liksom med en ”kronisk ätstörning”, men det gick, och det gick PLÖTSLIGT! Hör av mig snart! Kram

  3. Pingback: Det går framåt! (ensamt som egenföretagare) | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *