Lokalt Nyköping/Oxelösund: Volontär för Frisk & Fri

Jag vet att jag har många läsare från Sörmland så jag ställer frågan här. Det finns numera en lokalförening i Frisk & Fri här i Nyköping/Oxelösund, och för att vi ska kunna nå ut och göra något vettigt behövs frivilliga själar som vill hjälpa till och göra skillnad.

Har du kanske egen erfarenhet som drabbad (och nu är frisk), närstående eller brinner du för frågan för ett friskare samhälle utan ätstörningar? Vi söker volontärer som vill vara med från start och arbeta tillsammans med mig för att driva lokalavdelningen framåt. Som volontär kan du till exempel engagera dig som föreläsare, mentor eller gruppledare/samtalsledare, eller vara med och arrangera föreläsningar och andra saker. Det behövs också människor som vill arbeta med telefonjour. Alla som är intresserade av ett engagera sig kommer att genomgå en intervju. Läs mer här!

Maila ett personligt brev till Maja Engström, volontarsamordnare@friskfri.se

Hjälp gärna till att sprida det här inlägget!

FriskoFri_logotyp_Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *