Livskicks nya redaktion och jobbet den här veckan

Sista veckorna har jag jobbat som en tok! Dels så har vi ett härligt gäng redaktörer och skribenter på Livskick – kolla här bara! (Och kolla Liselottes presentations av oss här). Jag och redaktörerna gör en redig redaktionsplan för månaderna framåt. Just nu har vi lite tema psykisk hälsa. Alla artiklar står på en stadig, sund, grund som är trigger- och hetsfri. Livskick ska vara en frizon från allt sånt. Och med tanke på den respons vi fått senaste tiden så behövs det!

Den här veckan har jag en kvällsföreläsning (i tre omgångar) på Nyköpings nya (och gigantiska) högstadieskola. Kom och lyssna på mitt snack om skönhetsideal (närmare bestämt fitspo kontra hälsa). Kolla gärna vad Liselotte skrivit om detta idag.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *