Tankar om årets julklapp och Livskicks julklappstips!

Årets julklapp blev aktivitetsbandet, vilket har fått lite blandade reaktioner. Jag kan tycka att det är helt okej, kanske även bra, att använda ett sådant om det gör att man peppas på ett positivt sätt att röra på sig. Men om det bara lägger till ytterligare ångest eller krav så säger det sig självt att det bara blir destruktivt.

Så – känn av, bedöm situationen, ta ett beslut som är bra för dig. Och tänk efter en extra gång innan du faktiskt ger bort ett aktivitetsband i julklapp till någon! Det är inte en självklarhet att det innebär något positivt.

Vi på Livskick har tagit fram en liten lista på alternativa klappar som verkligen gör gott, om inte direkt för mottagaren så för omvärlden. Jag gillar varje tips personligen och önskar att jag kunde köpa in allting till hela släkten.

Håll till godo!

Julklappar

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *