Lästips: älska (inte) kroppen, magtabu, Demi Lovato & drömmar om en smal kropp

Kropp & Kärlek – Att inte älska är inte detsamma som att hata

”Vissa dagar är jag jätteirriterad på den, vissa dagar orkar jag inte känna efter vad den vill, vissa dagar skulle jag gärna byta bort den mot valfri annan. Och det behöver faktiskt inte betyda att jag är djupt missnöjd, mår dåligt eller riskerar destruktiva beteenden. För att må bra och fungera måste en faktiskt inte älska sin kropp.” (Liselotte Howard)

The Belly Is The Last Taboo For Women’s Bodies

”It remains noticeably absent from the Fashion and Beauty pages and the red carpet, but maybe it’s time to stop caring so much about what we’re told. A well-rounded stomach can be pretty, erotic, feminine — and if it’s ours, all the more reason to learn to love it!” (HuffPost)

How Demi Lovato Got Stronger Than Ever

En intervju med artisten Demi Lovato, som lidit av skev kroppsuppfattning, ätstörningar och fått diagnos bipolär sjukdom. (Fitness Magazine)

Convinced That Everything Would Be Better if You Were Skinnier?

”You don’t need to be thinner to enjoy a sunset, to bask in the warmth of summer nights, to have a good laugh with your best friend, and to take a peaceful walk in nature. See if you can tap into your happiness now. Not 20 pounds from now.” (HuffPost)

jennifergarner

3 Comments

  1. Pingback: Mina måndagstips | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *