Bella Thorne om pressen att vara perfekt

Skådespelerskan Bella Thorne (17 år) sade något så bra i en intervju för Cosmopolitan härom dagen, om pressen att se perfekt ut:

Bella Thorne, bild från Wikipedia
Bella Thorne, bild från Wikipedia

”Jag tror att många tjejer känner det, och det är orättvist för att killar gör det inte. Killar kan ha ärr efter finnar, vara överviktiga eller ohyfsade. Om en tjej är det minsta sarkastisk eller om hon säger sin åsikt om något, är hon en b*tch. Det är helt galet.”

Om sociala medier:

”Om en tjej har på sig en baddräkt är hon en h*ra och ska skämmas för sin kropp. Om man inte visar sin kropp är man pryd. Om man tar bilder tillsammans med en kille är man en h*ra; tar man bilder tillsammans med en tjejkompis är man lesbisk. Jag förstår inte hur tjejer kan sitta där och kritisera varandra.”

Visst har hon rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *