Nu finns vi (lite obekvämt) på Youtube

Idag har jag träffat Tiina Mokvist, som förutom skriver artiklar på Livskick även driver eget företag i Katrineholm. Vi har förut pratat mycket om vad vi kan göra tillsammans och idag startade processen med något jättespännande! Ja, vi har mycket på gång inom Livskick-familjen och det kommer bli så bra!

Hur som helst, så har det legat i vår (Livskicks) plan att ha en större och framför allt mer närgående närvaro i sociala medier. Att våga vara transparent och genuin även där. Jag och Tiina pratade lite om att det är jobbigt att bli filmad och jag gnällde på om att radio och TV verkligen inte är min grej. Mitt i det kom jag på den brilljanta idén att göra en spontan video, och utmana oss själva lite. Så det gjorde vi.

7 Comments

  1. Ja men JA!!! Mycket bra, det tycker jag absolut :)! Ytterligare ett sätt att nå ut och visa er – också om jag vet att det känns obekvämt men ni gör er bra i rutan och framförallt, nu är mänskliga!

    Stor kram!!

  2. Pingback: Livskick på Youtube | Kampen mot monstret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *