Cindy Crawfords oretuscherade bild visar den vackra verkligheten

Just nu cirkulerar en bild på då 47-åriga Cindy Crawford, som först lades ut av Charlene White. Bilden togs i december 2013 för tidningen Marie Claire. Jag lägger ut den här för att den är viktig – det är viktigt att veta att man inte har en slät kropp när man blivit lite äldre, vilket vi aldrig får se i vanliga fall i media. Där är det annars skrynkelfritt, vilket ju inte alls stämmer överens med verkligheten och kan leda till en missuppfattning om hur man ”ska” se ut för att ”duga”.

cindy

Här är förresten Cindy Crawfords tips för hur hon håller sig hälsosam. Bra och balanserat!

4 Comments

  1. Pingback: 10 hälsotips från den av ålderdom (snart) visa 31-åringen | Johanna Ahlsten

  2. Pingback: Nya modeller för modeller | Liselotte Howard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *