Om kroppsbilder i Expressen

Fick vara med i Expressens serie om #kroppshetsen och säga min mening och ge Livskicks tips till hur man kan tänka som förälder.

expressen1

3 Comments

  1. Pingback: Lördagsläsning- och lyssning | Liselotte Howard

  2. Jag sprang faktiskt på en bok igår på Adlibris som pratar om just detta, en antologi om idrott och samhällsnytta, ”Är idrott nyttigt” heter boken. Jag har inte läst den själv så kan inte uttala mig om bokens innehåll men frågor som tas upp bl.a är; Blir idrottande ungdomar bättre samhällsmedborgare som vuxna? Stämmer bilden i idrottens idéprogram överens med verkligheten? Måste idrott alltid föra med sig ett mervärde, kan vi inte bara idrotta för idrottandets skull?

    Är också fantastiskt dålig på det där med att lyssna på podd men ska ta och lyssna på det sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *