Eventet i Norrköping inställt

På grund av en oförutsedd och tråkig händelse tvingas vi ställa in eventet i Norrköping. Inget har drabbat mig personligen men jag är ledsen för det som inträffat, mycket för den person det gäller och lite för att vi inte kan genomföra eventet. Det är lätt att hurtigt säga att man ska göra det bästa av allt, when life gives you lemons – make lemonade, och så vidare, tills något verkligt svårt händer. Då får man bara försöka överleva. Sänder mina tankar och böner dit och blickar framåt så gott det går. Vi återkommer, det lovar jag. Vi har fått en enorm efterfrågan på event på fler ställen, får se när det går att genomföra. Tills vidare går det att boka mig som föreläsare iallafall.

mod

6 Comments

  1. Pingback: Linvskick event i Norrköping | Kampen mot monstret

  2. Pingback: När allt bara landar (och podcast-intervju) | Johanna Arogén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *