Hjälp oss att nå 10 000 unga!

Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar erbjuder sitt förebyggande arbete kostnadsfritt för unga i åldersgruppen 12 – 20 år i Sörmland. Jag är anställd på deltid för att genomföra detta. 

”I vårt stödarbete upplever vi hur stort behovet är att nå ut till unga även med vårt förebyggande arbete. Därför träffar Frisk & Fri unga ute på skolor och i ungdomsverksamheter. Tack vare sponsring kan Frisk & Fris lokalavdelning i Nyköping/Oxelösund erbjuda vår workshop och föreläsning Uppdrag: Självkänsla kostnadsfritt till skolor och ungdomsverksamheter. Uppdrag: Självkänslas syfte är att ge unga verktyg för att stärka sin självkänsla och självmedkänsla samt reflektera över hur vår kommunikation med oss själva och andra samt media påverkar oss.”

Vill du veta mer om Uppdrag: Självkänsla och vårt förebyggande arbete, kika gärna in på hemsidan.

Du kan hjälpa oss att nå så många unga som möjligt

Målet är att nå sammanlagt 10 000 unga under 2015. Du kan vara med och stödja oss att nå ut till unga i Sörmland:

1. Tipsa oss om skolor och ungdomsverksamheter som kan vara intresserade av vårt förebyggande arbete. Vi tar tacksamt emot dina tips och kontaktuppgifter till skolor/ungdomsverksamheter på nykoping@friskfri.se.

2. Känner du till vuxna som arbetar med unga mellan 12 – 20 år? Tipsa om Frisk & Fri och vårt förebyggande arbete. Vi är tacksamma om du kan hänvisa till vår hemsida. Det finns även ett formulär där intresserade kan skicka in en bokningsförfrågan.

Uppdrag: Självkänsla

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *