Viktigt budskap om din ålder!

Garnier har ett ”viktigt” budskap till dig: ”På bara en dag kan trötthet göra dig fem år äldre.”

Tydligen har Garnier tagit fram någon sorts produkt som ”lösning” på detta ”problem”.

Ursäkta, men sen när är det betydelsefullt för mig att bry mig om hur gammal andra tror att jag är? Och sen när har min ålder någon betydelse över huvud taget? (Undrar varför sådan här reklam inte säljer för män?)

Tack och lov går det bra att låta bli att spendera massvis med pengar på onödiga produkter, och leva livet istället. (Det var mitt viktiga budskap till dig!)

cream

6 Comments

  1. Visst är det fantastiskt vilka poänger de här företagen (och deras marknadsförare) sitter och tänker ut… helt utan att, tja, tänka, på vad de faktiskt säger.

    Sen vill jag kommentera att de också går utmärkt att leva livet tillsammans med dessa produkter också! De är onödiga utifrån funktionen och poängen de sägs ha, men kan ge en Livskick för den som är krämnörd eller hudfantast! 🙂
    (Sen behöver man ju inte lägga sina pengar på företag som i sin reklam ger de värsta versionerna av vad som är ”viktigt” i en kvinnas liv… Medvetenhet om både funktion, konsumtion och marknadsföring är bra grejer oavsett vara!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *