Victoria’s Secret-modellen Erin Heatherton berättar också sanningen

Apropå det här med vad supermodeller äter (igen), har ytterligare en fd modell, Erin Heatherton, nyligen sagt detta i en intervju:

erin
Erin Heatherton. Bildkälla.

”Vid mina två senaste Victoria’s Secret-shower blev jag tillsagt att jag måste gå ner i vikt. Nu ser jag tillbaka och tänker, ”Va, på riktigt?”. Jag var väldigt deprimerad, för jag jobbade så hårt men kände att min kropp gjorde motstånd. Jag kom till en punkt där jag en kväll kom hem från träningen och jag kommer ihåg att jag stirrade på min mat och tänkte att jag kanske bara skulle låta bli att äta. Jag insåg att jag inte kunde visa upp min kropp och mig själv framför alla dessa kvinnor som ser upp till mig och säga till dem att det här är enkelt och lätt och att alla kan göra det.”

Jag önskar att detta kunde räcka för att övertyga människor om att det inte är normalt att träna två pass om dagen och leva på gröna drinkar. Tyvärr är det fortfarande en existerande uppfattning på många håll. Men det börjar röra sig i rätt riktning och jag tror att detta kommer att passera, som allt annat. Hoppas det är snart, bara.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *