Intervju med mig i DN om kroppsfixering i sociala medier

Den här artikeln finns att läsa på DN om man är prenumerant. Jag pratar om hur fokuset redan för tweens ligger mycket på utseende och intresset börjar komma för hur de ska forma kroppen för att få det rätta utseendet. Och så bidrar jag med Livskicks tips för hur man kan tänka som förälder. Har ju en hel föreläsning om just detta, som styrker och hjälper föräldrar i detta. Med det inte sagt att det är enkelt, eller att jag själv lyckas alltid med min egen tween! Det är det som är poängen här, vi sitter alla i samma båt på något sätt, alla kämpar vi för att göra det så bra som det bara går.

 

dn-2016-10-03

dn-2016-10-03-citat

One Comment

  1. Pingback: Fitspo eller sund träningsinspiration? Här är checklistan! – Livskick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *