Chrissy Teigen: ”Det är inte normalt att komma i form lika snabbt som kändisar”

“Anyone in the public eye, we have all the help we could ever need to be able to shed everything,” she said. “So I think people get this jaded sensation that everybody’s losing it so quickly, but we just happen to be the ones who are out there. We have nutritionists, we have dietitians, we have trainers, we have our own schedules, we have nannies. We have people who make it possible for us to get back into shape. But nobody should feel like that’s normal, or like that’s realistic.”

Chrissy Teigen säger i en intervju att offentliga personer (som hon själv) har all hjälp de behöver för att kunna gå ner i vikt, och att människor har en förlegad bild av att alla blir av med sina gravidkilon så snabbt. Men kändisar har näringsexperter, dietister, personliga tränare, barnvakter – folk som gör det möjligt för dem att komma i form snabbt. Hon säger:

Ingen borde känna att det är normalt eller realistiskt.

Bra sagt!

Bildkälla

One Comment

  1. Anna Karlsson

    Nä, det är inte normalt eller realistiskt och kanske inte heller så hälsosamt för varken mamma eller barn att ”komma i form” snabbt. I alla fall då komma i form verkar betyda snabb viktminskning och låg procent kroppsfett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *