Instagram vs verkligheten

En liten uppföljare till det jag skrev längst ner i mitt senaste inlägg om bild-filter – en väldigt överdriven video som ändå visar en stor portion sanning, om vi bara vill se den. Varför känner vi behovet att visa upp det fina, perfekta, ”rätta”? Varför visar vi inte även upp den extra stora hamburgaren som vi alla (eller är det bara jag?) njuter av ibland? Varför tar det emot att visa den hela, råa, bilden av vår vardag?

Värt att tänka på!

How Girls Use Instagram Vs Reality !! like ===> Buzzkitta for more (y) …….King Bach Logan Paul Fortafy SoFlo Jake Paul Jerry Purpdrank Piques JorgesCremades Curtis Lepore Max Jr Amanda Cerny Hannah Stocking DeStorm Power LATRUTH MrTechnicalDifficult Lele Pons Julius Dein King Keraun Viral Thread ViralHog RecreoViral UNILAD UNILAD Tech UNILAD Sound UNILAD Gaming UNILAD Grub FailArmy India Today BuzzFeed Video BuzzFeed Food Tasty The LAD Bible Top Vines Best Vines Buzzkito

Geplaatst door Buzzkitta op donderdag 15 december 2016

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *